Otetul este un produs de fermentatie acetica naturala din zahar, drojdie de vin si alcool obtinut dupa o tehnologie traditionala care ii confera insusiri gustative deosebite.
Bogatia si belsugul toamnei se pastreaza numai cu Otetul produs de S.C. Vinalcool Arges S.A.
Pentru otetul nostru conservele dumneavoastra CONTEAZA !!!
Tuica de Pitesti este obtinuta printr-o tehnologie moderna de distilare a macurilor fermentate de prune (fermentarea alcoolica a prunelor) din plaiurile argesene si invechit in vase de stejar care pastreaza aroma si savoarea fructelor.
Este o bautura traditionala a zonei cu gust armonios placut.
Vinul Pelin este obtinut din vinuri de calitate superioara cu adaos de macerat natural de plante si zahar. Gustul amarui – dulceag si aroma specifica a pelinului confera produsului caracteristici aperitive mult apreciate de consumatori.
Un vin limpede, stralucitor, de culoare galben - auriu, respectiv rosu - rubiniu, cu gust amarui - dulceag, placut ce insoteste evenimentele vietii. Servit de preferinta rece, Vinul Pelin, aduce aroma si savoarea primaverii la fiecare masa.